Dublu eveniment petrecut aseară pe scena politică arădeană. Primitorul cadru al restaurantului Milenium a fost inspirat ales pentru a găzdui întrunirea efectivului filialei locale ALDE. Mai întâi, membrii Biroului Politic Teritorial au dezbătut subiectele cele mai importante, de actualitate pentru viața partidului, pentru ca apoi, la câteva minute distanță, să înceapă ședința Delegației Permanente.

„Au fost întâlniri extrem de necesare în care am abordat o serie de teme de real interes pentru noi toți și, totodată, au fost puse bazele unui alt început, în perspectiva următorului ciclu electoral dar și a alegerilor din filiala noastră, preconizate a avea loc în luna noiembrie. Mă refer, desigur, la situația organizațiilor din fiecare așezare a județului. Ne preocupă întărirea activității acestora, astfel încât ALDE să demonstreze că reprezintă, și de aici înainte, o forță de temut, nu doar la nivel național ci și pe plan local” – crede președintele ALDE Arad, Florin Galiș, care a condus ședințele desfășurate cu acest prilej.

Pe lângă discutarea unor aspecte de natură administrativă respectiv financiară (cotizații, cheltuieli, rectificare bugetară etc.), a fost propus și votat în unanimitate Marius Remeș, în calitate de președinte al organizației de tineret ALDE Arad, care îl înlocuiește în funcție pe Răzvan Paladie. Totodată, componența Biroului Politic Teritorial a fost completată cu secretarul Tiberiu Dekany. Nu în ultimul rând, se cuvine precizat faptul că litigiul existent cu consilierul Dan Ioan Șimon (Șimand) a fost stins de comun acord, iar propunerea de revocare a deciziei de retragere a sprijinului politic, acceptată prin vot.

 

    

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here